16 december 2008

Utskritft från Crimson

Jag lade en beställning med en utskrift på 90x30cm hos Crimson (http://www.crimson.se/) söndags, kostade totalt 230kr för den och det är inte alls dyrt.
Fick idag hem en välpacketerad utskrift med fina färger och perfekt storlek. Inget alls att klaga på, kommer absolut att själv köpa från dem igen och rekommenderar också er att göra det!
Så här ser min utskrift ut:

"Till Carl, från tomten" ;)

4 kommentarer:

Sonja sa...

Jag har beställt många förstoringar från Crimson och varit väldigt nöjd med allt, bildkvalité, snabbhet, service och pris.
Men sista gångerna har jag upplevt att bilderna är mörkare än dom filer jag skickat in, jag har kalibrerad skärm så jag tror inte "felet" är hos mig. Jag har hört flera som råkat ut för samma sak. Det verkar ha hänt någonting från i somras ungefär.
Tycker du att det du fick tillbaks stämmer exakt med den ljushet du hade tänkt?
Jag ska skicka in en bildfil jag använt för två år sedan och jämföra resultatet för att se om jag bara inbillar mig ;)

Leonard sa...

Jag tycker faktiskt "mörkheten" i bilden stämmer bra med vad jag ser på min skräm. Däremot så har inte jag kalibrerat min skräm. Då kanske både jag och Crimson har lite fel på skärmarna ;)

Föresten, jag skulle gärna vilja kalibrera min skräm, har du något tips på hur man ska göra då? (jag får aldrig tummen ur att kolla själv och sedan också göra det).

Sonja sa...

Jag och Janne köpte en kalibrerare ihop på fotomässan i Älvsjö nyligen. Spider elite eller någonting liknande hette den, med bra mässpris. Den är väldigt enkel att använda, man laddar in ett program och följer instruktionerna som bl a innebär att man fäster eller hänger kalibreraren på skärmen. Sen kör datorn ett färgtest och kalibreraren jämför och datorn ställer om sig själv så det överensstämmer.
Det är meningen att man ska köra den lite då och då.

Leonard sa...

Aha, ska kolla lite mer på det! Tack för tipset Sonja =)