21 augusti 2007

160l SÄLJES!

Nu ska 160l säljas!!! Hade vart väldigt skönt att bli av med det så snabbt som möjligt.
För er som är intresserade, kontakta mig via: scarl91@hotmail.com
Beksrivning av rampen:
Rampen är hemmabyggd, av massivt trä, lönn! Toppen/locket är av spånskiva som är målad med vit färg ett antal ggr och sedan lackad med oljebaserad klarlack ovanpå ännu ett antal ggr. Den har klarat sig bra mot fukt! Syns inga skador efter fukt. Allt i rampen som består av trä är lackat med samma oljebaserade lack, så det tål fukt och kondens bra!Den passar på akvarium med måtten (längd*bredd) 100cm*40cm. Jag har den på ett 160l akvarium, men det normala är väl att den passar på ett 200l akvarium. Jag säljer gärna mitt akvarium tillsammans med rampen!
I rampen sitter 4st T8 lysrör (dvs vanliga lysrör) på 30watt, som medföljer i köpet. Lysrören är fräscha! 2st Philips Aquarelle 30watt och 2st Sylvania AquaStar 30watt. Bara lysrören kostar närmare 500kr totalt. Ni får även med 1 extra lysrör, Philips Aquarelle (ej använt). Själva elektroniken i rampen är Glomat lysrörshållare som jag tycker har fungerat perfekt!!! Inget krångel alls, inte heller några glimtändare som gör att lysrören flimmrar (= dåligt), utan dom tänds direkt. I rampen medföljer även 2st Arcadia relfektorer, men som egentligen är för 18watt lysrör. Vet inte om dom gör någon skillnad, men om ni vill ha dessa, så får ni dom i samma köp utan extra kostnad.
Det kanske inte säger er någonting med alla siffror, men det är ordentligt med ljus för ett växtakvarium! Det går givetvis att stänga av några lysrör om man inte har så mycket växter, eller inte vill ha så mycket ljus.
Akvariumet är ett helglas akvarium på 160l (100cm*40cm*40cm) med endast svarta silikonfogar (alltså ingen aluminiumram eller något sånt). Inga repor överhuvudtaget! 2.5 år gammalt, så silikonet är ännu i väldigt bra skick.
Rampen är alltså byggt till detta akvariumet och passar perfekt!
Akvarium + ramp/belysning har jag tänkt att sälja för 1300kr
Jag har även en bänk till akvariumet (som den alltid stått på). Det är en TV-bänk från IKEA (Magiker). Den kostar isf 300kr extra. Mått på bänken är: 130cm bred * 60cm djup * 65cm hög
Den är gjord i björkfanér och vitt, så den matchar rampen bra.
Doppvärmare, 150watt AquaEl. Funkar bra!
Pris är ca 80kr
Finns en massa andra grejer också! Ok att köpa en del löst.Om det är något jag missat eller som ni undrar, så är det bara att fråga!
Pris kan disskuteras. Allt finns att hämta i Kungsbacka.
För er som är intresserade, kontakta mig via: scarl91@hotmail.com