28 mars 2009

Ett urval av bilder

Jag provade att sätta på alla mina mellanringar på Sigma makro't och jag mätte upp hela längden (då objektivet var fokuserat vid närgränsen) på objektiv + mellanringar till ungefär 21.5 cm och det fungerade faktiskt bra att fota med dem, även om närgränsen bara låg någon cm framför frontlinsen ;) Schysst att fota närbilder med, iaf på saker som sitter still.

4 kommentarer:

cpzona sa...

Hej! vad roligt att läsa din blogg =)
Har precis skaffat mig Crystal Red 7 st som är någonstans i akvariet på 94l. Har sett till de lite då och då :) Vad ger du dina räkor för mat? mina gillade inte maltabletterna, däremot gillade mina snäckor tabletterna.

Jag ska skaffa lite rötter som mossan kan växa på, men än så länge får mossan anpassa sig lite mer i akvariet =)

Leonard sa...

Nej, men är inte heller särskillt förtjusta i maltabletterna ;)
Jag brukar oftast mata mina räkor med ett foder som heter Aquatic Nature Shrimp Excel, det gillar dom =) Det använder jag som basfoder.
Och ibland så får som även frusna och tinade spenatblad, röda mygglarver (frysta), Artemia (frysta) samt andra foder gjorda speciellt för räkor. Ett foder som dom verkligen älskar är Mosura Shrimp Food, men det är ganska exklusivt också.
/Carl

Sonja sa...

Vilka läckra bilder du fått till. Jag gillar speciellt första och... sjätte var det väl (snäckan och den mysiga oskarpa bakgrunden).
Kul att leka med utrustningen.

Leonard sa...

Kul Sonja! =)
Jo min favourit är nästan också snäckan med den suddiga gröna bakgrunden.