15 mars 2010

Uppdatering

Jag var inne på Herkules i helgen och köpte ett gäng fiskar till växtkaret. Det blev ett stim Smycketetror och ett spontanköp regnbågsfiskar som såg riktigt läckra ut. Kollade upp hemma att de heter Pseudomugil gertrudae. Jag har ju Amanoräkor i karet sedan tidigare och de verkar fungera mycket bra ihop.

För övrigt får jag nog ta tillbaka en del av mitt förra inlägg angående att jag sluppit alger. De har kommit nu ;) Men det ska nog reda ut sig. 24l karet med CR är under nedläggning, så om någon är intresserad av att köpa snygga räkor billigt så finns det här :) Att jag inte uppdaterat bloggen så ofta beror mycket på skolan, det är oerhört mycket just nu. Imorgon har vi kursprov i fysik B och snart är det uppkörning för körkortet.

Idag öppnades portarna för att göra sin ansökan till högskola. Jag har lagt dit min ansökan till Chalmers Kemiteknik 300 hp, jag tror att det är en helt perfekt inriktning för mig. En annan tanke jag haft har varit att utbilda mig till typ marinbiolog, men jag kan tänka mig att det inte finns särskillt många arbetstillfällen då. Jag hoppas verkligen jag kommer in på Chalmers!

1 kommentar:

Bootin sa...

lycka till med ansökan! Karin, min tjej gick just denna(undrar du ngt speciellt kan jag fråga henne)